jak dobrze poprowadzisz sputnika, to dasz rade może jak go na dwójce do 60 przeciągniesz
ja ostatnio położyłem poldka, a jechałem na gazie
jutro, 18, biedronka. tylko żebym nie zapomniał ;D
nie jutro tylko dziś
18 bażyńskich
http://maps.google.pl/maps?hl=pl&q= … p;resnum=1
Masz przyjechać swoim CC, weź kierowcę i nie bierz tego CB, bo użytku raczej nie zrobimy z tego
dokładnie tutaj:
http://maps.google.pl/maps?hl=pl&q= … p;resnum=1
kurde coś się nie wczytuje, bażyńskich 20 - na mapie google
Ostatnio edytowany przez SiD (2009-05-10 11:11:28)
ej, a może być 19? mam nadzieję że to odczytacie na czas...
Ja odczytałem, nie wiem jak Conra
dobra, to 19, biedrona
siusiaki trzeba było dać znać to też bym dziś wpadł swoją BS
pisałem na shoutboxie że jutro/dziś bd w toronto
bym podjechał w gajerku
Ostatnio edytowany przez kiero (2009-05-10 20:33:06)
nooo ale wiesz, godzinę spotkania dorszu przekładał z 5 razy, to jak byś wczoraj przeczytał to byś pustkę zastał na placu:P
oj tam zara moja wina, że mi sie stary wprosił i musiałem odsyfić pokój, żeby w ogóle mógł wejść...
SiD jak tam mini zlocik przy Biedronce?Wrzućcie parę słów przy tych fotografiach rodzinnych Szkoda,że tak późno tu wpadłam.Bym sobie popatrzyła,choć z daleka
Mieszkam tuż obok...
Ostatnio edytowany przez danka (2009-06-15 22:15:27)
mokre - toruńskie zagłębie cc-forum
co tu wiele pisać, podziwiliśmy się trochę, że mój jeszcze jeździ, popodziwaliśmy SiDowego, że tak ładnie utrzymany, pośmialiśmy się z conry, że jeszcze prawka nie ma i to chyba tyle
a szaleństwo na placu...?zdjęcia są raczej...statyczne .Dobrze,Dorszyku,napisz mi,ale tak po cichu,po przyjacielsku ;D-bo nigdzie nie mogę się doszukać: 1) dlaczego forumowicze usuwają znaczki fiata z samochodów,skoro są tak z nich dumni? 2) w jakim celu obniża się zawieszenie? przy moim-wysokim,zimą,gdy miałam lekko obniżone ciśnienie w oponach, z zawartością czterech ludków ,autko ocierało się brzuszkiem po progach
do głowy by mi nie przyszło obniżać zawieszenie... oświeć mnie,proszę,z góry DZIĘKUJĘ .Pozdrawiam ziomków
1) każdy patrząć na na CC i tak wie, że to fiat, a tuning 'clear' jest teraz w modzie - usuwa się wszystko co zbędne, bywają zaspawane klamki, usuwana tylna wycieraczka i takie tam. ja sądzę, że to zwykła fanaberia ;-)
2) obniżenie zawieszenia wpływa na przyczepność [polepsza ją], robi zawieszenie twardszym, co oznacza też, że przy takim samym obciążeniu amplituda zmniejszy się, czyli - jak piszesz - po wsadzeniu 4 ludków będzie podobnie siedział nisko, ale po wysiądnięciu [co to sa słowo w ogóle!] nie podskoczy do góry tak, jak seryjny.
znów tuning, fanaberia, szpan, blebleble. ciężko mi to uargumentować, bo mnie w ogóle tuningowanie cc nie kręci. czasem nawet nieco śmieszy
pozdrawiam.
Ha! Ale ja i tak widzę coraz więcej osób z kuj-pom
A zlot jak zlot, jeszcze grill pod biedronką by się przydał
od razu grill...szukasz przygód ze strażą miejską? Obok jest Zetka,można tam nabyć pyszną karkówkę na ciepło...
Witam wszystkich. Miło jest dołączyć do właścicieli CC z kuj-pom.
Jeśli można to z przyjemnością dołączę się do grillowania.
Mam pytanko - gdzie (jeśli nie naprawiacie sami CC) oddajecie swoje autka do naprawy? Chodzi mi głownie o Bydgoszcz i Inowrocław.
Bydgoszcz - Zespół Szkół Samochodowych, Powst Wlkp 63, wjazd od Gajowej.
Pan Marek, środkowe drzwi
robi to za pół darmo, a że sam ma cc to zna je jak własną kieszeń.
ino czasem coś przeoczy [bo część naprawiają także uczniowie w ramach warsztatów] dlatego też trzeba posprawdzać. ale generalnie zrobi WSZYSTKO
ps. skad dowiedziales sie o forum?
Ostatnio edytowany przez dorsz (2009-06-17 22:37:48)
Dzięki za info - będę się musiał do niego wybrać - Wiesz może czy teraz w trakcie wakacji też go tam zastanę?
Z resztą bardzo pilnie poszukuję mechanika jakiegoś bo próbowałem wymienić świece i mi pękła jedna i zaklinowała się tak że nie chce wyjśc. W jednym miejscu mnie pocieszyli że mam całą głowice do wymiany ;(
O forum nie pamiętam jak się dowiedziałem - chyba znalazłem ponad rok temu na Googlu. Niestety przez jakiś czas nie byłem aktywny jednak teraz autkiem trzeba się zająć mocniej więc warto tu się pojawiać i szukać porad i samemu je czasami dać.
nie wiem, ciężko stwierdzić. kombinuj, sprawdzaj, jak zobaczysz białego CC na parkingu to znak, że pan Marek się gdzieś kręci
ja tez z kuj-pom. tylko, ze wloclawek:P jest ktos z okolic wloclawka?? u mnie cieniaskow tez na peczki, tylko ze jezdza nimi starsi ludzie, bo malo pala itd. wiec z nich pozytku na forum nie bedzie:P
...a kto ci kolego powiedział,że na forum są sami młodzi?
Ja na przykład nie jestem już "siusiumajtkiem"
jestem dojrzałą kobietą, i wypraszam sobie! Mi się zdaje,że jeszcze trochę pożytku ze mnie będzie miało społeczeństwo. Póki co,jem własny chleb... A starzy kierowcy mają trochę więcej doświadczenia.Nie wspomnę o mechanikach.Warto czasem zwiesić głowę i posłuchać człowieka,który garba się dorobił grzegiąc pod maską
Pozdrawiam starych i młokosów