Naklejki są w trakcje produkcji, wolicie pieniądze przesłać wcześniej więc zamieszczam dane:)
Wzór naklejki: Kliknij
Nr konta: 50 1020 5558 1111 1716 0790 0036
Pozostałe dane:
Tomasz Klejna
Ul. Prądnicka 99/12
31-215 Kraków
W tytule przelewu proszę podać nick z forum ilość oraz oznaczenie czy naklejka ma być naklejana od wewnątrz czy od zewnątrz.
Naklejkę naklejaną od wewnątrz oznaczmy A
Naklejkę naklejaną od zewnątrz oznaczmy B
Czyli np. w tytule wpisujemy: Tomek 2xB 1xA -Co oznacza że wysyłam pieniądze za dwie naklejki naklejane od zewnątrz, oraz jedną naklejana od wewnątrz.
Koszt naklejki to 2zł Koszt wysyłki to 2zł, Czyli zamawiając jedną będzie to 4zł
Zamawiając 1,2,3... Za wysyłkę płacimy raz.
W razie pytań proszę pisać na GG: 3057286, lub pisać przez forum
Tutaj można zobaczyć naklejki na naszych autach: http://cento.p2a.pl/viewtopic.php?pid=11934#p11934
no przelew poszedł czekam na przesyłkę ;-)
Przelew otrzymałem
Ja rowniez juz wyslalem pieniazki
Przelew otrzymałem
Kaska poszła .. Więc teraz tylko czekamy
Przelew otrzymałem
Kasa została wpłacona, może przed świętami dostanę naklejkę
Przelew otrzymałem
przelałem pieniążki
Przelew otrzymałem
tez wysłałem kasę na konto:)
Przelew otrzymałem
Nie wiem czy się to komuś spodoba czy też nie ale forum jest po to żeby pisać i napiszę że ta naklejka nie jest za ciekawa.Sorry ale to moje zdanie myślałem że bedzie coś lepszego bo pomysłów przecież niektórzy z was dawali sporo.Wydaje mi się ale zamiast tego CC-FORUM.PL lepiej wyglądało by cento.of.pl przynajmniej to promowało by nie tylko forum ale też i stronke ktora jest bardzo pomocna i ciekawa.Nie znaczy to że nie zamówię sobie takiej naklejeczki jutro wysyłam po nią kaskę ale naprawde myślę że mogło być lepiej i ciekawiej.Pozdrawiam wszystkich.
w temacie http://cento.p2a.pl/viewtopic.php?id=944&p=1 kazdy mógl sie wypowiedziec na temat naklejek. koniec
herbiplus napisał(a):
Nie wiem czy się to komuś spodoba czy też nie ale forum jest po to żeby pisać i napiszę że ta naklejka nie jest za ciekawa.Sorry ale to moje zdanie myślałem że bedzie coś lepszego bo pomysłów przecież niektórzy z was dawali sporo.Wydaje mi się ale zamiast tego CC-FORUM.PL lepiej wyglądało by cento.of.pl przynajmniej to promowało by nie tylko forum ale też i stronke ktora jest bardzo pomocna i ciekawa.Nie znaczy to że nie zamówię sobie takiej naklejeczki jutro wysyłam po nią kaskę ale naprawde myślę że mogło być lepiej i ciekawiej.Pozdrawiam wszystkich.
No wiesz...zawsze możesz zrobić inne
Adres jak i wygląd wygrał głosowaniem, kolejna edycja może byc inna, jeszcze się zobaczy.
Wyrażam chęć zakupu naklejek, ale interesują mnie kolory: zewnętrzna - białe kontury, wewnętrzna - czarne kontury. Czy moje "wymagania" są możliwe do zrealizowania?
Przelew otrzymałem
Są dostępne tylko białe, są najbardziej uniwersalne. Naklejki wykonywane ta metodą w niskim nakładzie są drogie, stąd jeden kolor, gdy znajdzie się więcej chętnych na inny kolor może następne będą w innym kolorze.
Przelew poszedł. Pozdrawiam.
No dobra Tomku kaska właśnie poszła przelewem plus mała nadwyżka na browar za organizację bo się należy
Przelew otrzymałem
Naprawdę nie trzeba było
Kaske przelalem !!
Czekam na naklejke !!
Pozdrawiam !!
Przelew otrzymałem
Ja też już przelałem kase i czekam na naklejki
Przelew otrzymałem
kaska przelana czekam na naklejke
p.s tomek looknij priva
Przelew otrzymałem
a kiedy zostaną wysłane te naklejki?
Gdy tylko je otrzymam, a będe je miał zgodnie z ustaleniami w tym tygodniu.
to git nie moge sie doczekac
W poniedziałek będe miał naklejki i prawdopodobnie w ten sam dzień zostaną wysłane.
Zmieniłem trochę projekt, wszystko miało być wycinane ploterem, ale... przy tak małych elementach naklejka po myciu auta ipt. by się rozlazła więc tylko ogólny zarys będzie wycięty, zmiana ta była niezbędna.
ale zmieniles projekt wew. i zew. naklejki czy tylko zew.?
Obie będą takie jak napisałem, przy tak cienkich elementach jak obrys szyb samo naklejenie mogło by stwarzać problem.
No i ja postaram się niebawem przelać kase. Ta naklejka to super pomysł pozdrawiam.