Dopiero teraz zauważyłem ze jesteś z Gdańska . Jutro jadę kupić cieniasa i ma jakieś radio oraz głośniki blaupunkta . Zadałem pytanie w zlotach jeżeli chodzi o pomorskie może któregoś razu wpadnę a audi będę wkładał swoje to byśmy się dogadali co do radia i głośników bo mi będą zbędne
.
Szkoda że nie odezwałeś się szybciej
No dopiero dzisiaj jade po złomka tak że tak wyszło .
Witam. Przyłącze się do tematu. Mam na audio 600zł, nie mam radia ani głośników, także 600 zł musi starczyć na wszystko. Chce zamontować 2x10 na przodzie i coś do bagażnika, bo nie chce głośników w półce i drzwiach. Proszę o szybką pomoc:) i wskazówki.
Bez sensu. Szkoda kasy na taka konfiguracje. Nie zagra to nawet na poziomie dostatecznym. Juz bym wolal radyjko + elipsy na tylna polke. Jezeli szkoda Ci polki, dokup na szrocie polke. Za 3 dychy bedziesz mial.
Tylna półka to podstawa , bo z 10-tek na przodzie sam sopran i wysokie tony
Temat wałkowany milion razy , Opcja szukaj nie wykorzystana
racja ja mam 10 na średnim tonie ze zwrotnic do tego w drzwiach 20cm niski ton tez ze zwrotnicy i gwizdki w słupkach ze zwrotnicy do tego 25 bass w skrzyni w bagażniku to gra rewelacyjnie montuj w półkę coś i jakieś dobre 10 w deskę to jakoś ci to zagra
Kolego Brajan11 czyli po prostu masz zestaw odseparowany 3-drożny.
Który jest najlepszym rozwiązaniem dla kolegi Muniek91.
Ale jak się nie ma kaski to i w półkę elipsy wystarczą
racja w półkę jakieś elipsy i te 10 można by wymienić na coś lepszego od tej słabej serii i tez będzie w miarę przyjemnie grać
w tych czasach trundo ocenić co jest dobre
brajan11 napisał(a):
racja w półkę jakieś elipsy i te 10 można by wymienić na coś lepszego od tej słabej serii i tez będzie w miarę przyjemnie grać
Nie ma nic sensowniejszego jak ta slaba seria. Nie pchac sie w wymiane 10tek bo to debilizm. Wydawac kase na cos co i tak grac nie bedzie.
Popieram Kolegę M@riusza
matijas630 napisał(a):
Popieram Kolegę M@riusza
Dziekuje. Te glosniki mozna wymienic w przypadku uszkodzenia. W innym razie jest to nie potrzebne. Jezeli masz odliczona kase i uparles sie na 10 z przodu to je zostaw, kup lepsze radio.
No chyba że przypadkiem znajdziesz na złomie tak jak ja fajne 10tki Blaupunkta dosłownie za 5zł para:)