Smycze nie są wysyłane od Tomka.
sa jeszcze wlepki ?
NeOn napisał(a):
Ja wczoraj posłałem kaskę na smyczkę to może Tomek dzisiaj wyśle
![]()
Napisz do niego może na gg, przypomnij Mu się
Ja praktycznie 2 miesiące temu, ale dalej nie ma ^^ Poczekamy jeszcze
Tomek daj znać na mejla jak sprawa z moją smyczą wygląda bo 2 miechy czekać to trochę dużo.
są jeszcze koszulki i wszystko gra? Bo chciałbym zamówić i nie wiem czy to aktualne
ProdriveJanusz napisał(a):
są jeszcze koszulki i wszystko gra? Bo chciałbym zamówić i nie wiem czy to aktualne
Koszulki chyba szybko przychodzą, ale co do smyczy to tragedia jakaś
Ja nadal czekam.
3 miesiące czekania na smycz i dalej nic. KPINA ! Po co przyjmować zamówienia skoro nie da rady ogarnąć smyczy? Chciałbym w końcu otrzymać smycz lub jeśli dalej tak będzie to chociaż zwrot pieniędzy.
Ostatnio edytowany przez Bezelovsky (2013-06-19 15:36:59)
Cierpliwości . 3 miesiące to nic w porównaniu do czekania rok
. Ale w końcu się doczekasz.
Są jeszcze smycze?
Smycze dochodzą chyba po roku, bo ja czekam, czekam, czekam, i to już długooo czekam i jeszcze jej nie mam. Nikt nawet łaskawie nie poinformuje co się z tymi smyczami dzieje.
Nie odsylelem Ci pieniedzy? Na ta chwile zamowienia zawieszone
Nie, nie odsyłałeś.
Dogadaliśmy się, że poczekam jeszcze a Ty się dokładniej dowiesz co i jak ze smyczkami i dasz Mi znać.
A co z lepkami ? Bo jeszcze ich nie ma ;(
Też miałem problem z dostaniem smyczy, po prawie 3 miesiącach nie otrzymałem więc dostałem zwrot pieniędzy. Pamiętajcie, że to nie wina Tomasza więc nie pultać się
Bezelovsky napisał(a):
Też miałem problem z dostaniem smyczy, po prawie 3 miesiącach nie otrzymałem więc dostałem zwrot pieniędzy. Pamiętajcie, że to nie wina Tomasza więc nie pultać się
Nikt się nie "pulta" poprosiłem tylko o zwrot pieniędzy, jak nie dostanę wtedy zacznę się "pultać"...
Przelew poleciał czekam na smyczke