pozno bo pozno ale zaczynamy 2015
w tym sezonie z braku czasu i wielu obowiazkow, pewnie maks 3/4 zloty zalicze
w planach mam tez jedna profi sesje
startujemy 23/24 na Moto Show Krakow !!!
Ostatnio edytowany przez dareq (2015-05-09 17:43:57)
Gratki Ja to nie wiem czy wogole wyjade
Czsu zero, drogi dziurawe, a jeszcze przeglad. Kochany diagnosta ma kryzys i bez zimowek chyba sie nie obedzie w tym roku
Lepiej późno niż wcale. Ja swoim w tym roku w ogóle nie wyjadę bo nie zdążę czasowo i $
no i siadla impreza
co najfajniejsze, posrod tych wszystkich new wave'ow z kolami za 10 tys zl Cienias nadal wzbudzal zainteresowanie
mija niemal rok od ostatniego postu cos by mozna popisac
przez ten czas udalo sie usunac kilka usterek i mankamentow ktore mnie irytowaly bardzo dlugi czas.... ale nigdynie bylo cza czasu sie tym zajac
w tym roku auto jeszcze w calosci nie poskladane.. kilka zlotow juz ominiete, kilka jeszcze omine, ale takie jest zycie cos tam pojezdze jeszcze...albo wyjade w 2017
jakies tam fotki z zeszlego roku jeszcze :
Sesja na dachu budynku 6 pietrowego
IMO najlepsze zdjecie tego auta ever
Ogarnalem lampy na jedna soczewke w konci, i ringi CCFL i w koncu jestem w pelni zadowolony
No i po 6 latach alcantary... zaczalem sie bawic w szycie i ekoskore
Efekt mega!
Sam szyjesz? Jeśli tak to trudne? a jeśli nie to jaki koszt?
Dareczku a już się bałem że na ten sezon będziesz miał wnętrze alcantara+pajęczyny
Szycie własnego wnętrza to chyba ostateczny dowód zaangażowania właściciela w jego projekt.
dzieki
odpowiadajac po kolei
@dudi
W tym roku chcialbym pyknac jeszcze boczki i uchwyty z uno (juz sie szyja) i boczki tylne
zostanie podsufitka fotele kanapa i deska.... tego juz sami nie zrobimy.. no i nie wiem moze kiedys...
@darkowsky,
szyje tata i siostra szwagra.... ja pozniej to oklejam, takie proste rzeczy damy rade zrobic... gorzej bedzie z fotelami i kanapa
czy trudne ? ja kompletnie pojecia nie mam.. a tata se za mlodu skarpetki cerował i mu zostalo
koszt ? osoba umiejaca szyc, maszyna, nici, klej i skora
@Sejek,
moglo tak byc... bo pajaki sie juz gniezdzily !