Ostatnio edytowany przez Wilku_LOP (2015-02-26 19:41:09)
Jeździłem takim prawie 2 lata. Niestety został zezłomowany, bo nie było kupca.
Star zasługuje na oddzielny wątek.
takie rodzyny to często widzę jak stoją pod skupem w Kluczkowicach
STARy widzę codziennie u siebie w pracy z tym że zazwyczaj są to 200 i 266 i maja przebieg między 6000 a 10000km
600 000 km a 1 000 000 km, tak?
Edit:
doczytałem o Starze, chyba dobrze napisałeś jednak
Ostatnio edytowany przez wyguh (2015-02-26 22:06:53)
Jako że w sobotę była ładna pogoda to postanowiliśmy porobić jakieś zdjęcia naszych bryk . Wybór miejsca nie był łatwy i w końcu padło na parking pod Areną Lublin. Kilka zdjęć poniżej:
A następne zdjęcia? Cóż powiedziało się "A", to trzeba powiedzieć "B". Obiecałem więc coś jest i wrzucam na dowód przyjaźni między Seatem i Cinquecento.
No więc patrząc na ostatnie zdjęcia gdzie cento tak nisko siedzi stwierdziłem ze może by coś nizej posadzić. Nie wiem czy dobrze myslę poprawcie mnie jesli źle. I mam nadzieje ze za tydzień w sobote stane się posiadaczem eibachów -30.
Dużo czasu minęło od czasu zakupu i jeszcze został mi do założenia tył, ale przód sie tak prezentuje na Eibachu -30mm. Miska od asfaltu ma 11 cm wiec sporo. Na razie bede smigał ale czuje lekki niedosyt, może kiedys bedzie nizej choc zwazywszy na nasze diurawe drogi to wątpię.
W realizacji montażu przedniego zawieszenia pomagał miedzy innymi nieodzowny kolega Grześ_LJA za co mu dziękuję.
Witajcie. Pozmieniało się u mnie sporo. Plany też. Wpadło koło ori Top Sport 17' na dystansie przód 15mm na stronę, tył 20mm na stronę.
Założyłem hak w celach prywatnych
Po drodze eksperymentowałem z kolorem felg:
I szczerze nic więcej poza eksploatacją i kosmetyką już nie planuje. Ewentualnie małe drobnostki lub pierdółki. Ostatecznie felgi zostały srebrne z oponami w rozmiarze 225/45, docelowo bedzie opona 215/45 lub 215/50.